You are here: Home Wat doen wij Web ontwikkeling Websites

Websites

Veel van onze websites ontwerpen en bouwen wij op basis van een Content Management Systeem (CMS). WIj specialiseren ons in de Open Source systemen "Joomla!" ''Drupal'' ''Magento'' en "Wordpress".

Met een CMS systeem kunt u uw eigen website na oplevering gemakkelijk zelf beheren. U bent dus niet afhankelijk van Shore24. Het feit dat het om een Open Source pakket gaat betekent dat u ook niet vast zit aan dure licenties.

Wij kunnen uw website zelfstandig ontwerpen en bouwen. Het is ook mogelijk dat u zelf met een Photoshop ontwerp komt waarmee wij aan de slag kunnen. Het is ook mogelijk uw bestaande website ombouwen naar een CMS systeem.

Joomla en Wordpress zijn uitbreidbaar via een groot aantal beschikbare modules, componenten en plugins. Filmpjes, geluid, flash, slideshows, forums, google maps, etc.. het is allemaal mogelijk!

Naast CMS kunnen wij ook Flash websites bouwen. Websites in Flash en HTML5 zijn erg interactief en beschikken over bewegende beelden of animaties.  Er kan met flash of HTML5 spectaculaire resultaten worden behaald door animatie, inhoud, muziek en/of geluidseffecten te combineren. Het is tevens ook mogelijk om uw bestaande Flash website om te bouwen naar HTML5.

Joomla website by Shore24 Drupal website by Shore24 Magento Shore24 Wordpress website by Shore24Flash website by Shore24 HTML5 Shore24

Contact

Shore24
Bloemersweide 5
7081 GC Gendringen
tel: +31(0)6 3361 2250

info@shore24.com

www.shore24.com